HUUR EEN STRIPPER 0618665037

HUUR EEN STRIPPER 0618665037

Menu

CONTACT FORMULIER

Contact boeking info reserveren

Stuur mij de volgende informatie, wanneer u een STRIPPER wil reserveren:

  1. Datum feest
  2. Voorkeur tijdstip show
  3. Plaats
  4. Gelegenheid
  5. Uw telefoonnummer
  6. Voorkeur(en) STRIPPER


U ontvangt zsm/direkt van mij een reaktie met beschikbaarheid en kosten.

Ook Lastminute reserveren is mogelijk. 24/7👌 stuur mij dan deze info in sms/app naar mijn telefoon 0618665037

STRIPTEASE door heel Nederland en Belgie op iedere lokatie

Email us
Email address
Subject
Message
Stripper entertainer ESTHERBX
Stripper entertainer ESTHERBX

Dank voor uw bericht, ik zal deze zsm beantwoorden!

Liever direkt contact met mij? Sms of whatsapp 0618665037 ik reageer zsm.

Liefs Estherbx💋Ingeschreven bij de KVK onder nummer 63930439
H.o.n Esther Bx Jacobs

DISCLAIMER EN VOORWAARDEN 

DISCLAIMER ESTHERBX 

Striptease shows huren door heel nederland en belgie en op iedere lokatie! Striptease entertainment Estherbx KVK 63930439 kan dat voor je regelen.  Alle strippers vermeld op deze website zijn 18+ en zijn niet in dienst bij mij, Estherbx, er is geen dienstverband en geen arbeidscontract o.i.d. Alle strippers vermeld op deze website hebben mij toestemming gegeven om hun diensten met foto en informatie hier te promoten en te bemiddelen. Zij komen graag en geheel vrijwillig striptease entertainment bij u verzorgen. Alle strippers vermeld op deze website werken professioneel en zelfstandig en zijn zelf geheel verantwoordelijk en aansprakelijk voor het professioneel uitvoeren van de show en entertainment die geboekt zijn en het aannemen, uitvoeren en afwikkeling van de boeking. Ik, Estherbx, breng de reservering/boeking tot stand. Alle strippers vermeld op deze website, ken ik persoonlijk en als collega artiest en ik vertrouw hen op hun goede shows en professionaliteit. Alle strippers verzorgen striptease entertainment en zijn niet te boeken voor dating, handelingen van sexuele aard en escort, verwacht dit duidelijk dus niet. En het heeft ook geen enkel nut mij of de strippers hierover aan te spreken. Worden die vragen toch gesteld en komen er toch ongepaste dwingende reacties, dan valt dat onder ons/mij lastig vallen en regel ik geen stripper voor je of je gereserveerde stripper/boeking/show annuleer ik en ik blokkeer je nummer, en bij eventuele aanbetalingen of volledige betalingen vervalt hierbij het recht van restitutie. 

Deze website heeft een promotionele doeleinde.

Estherbx verzorgt de beste bemiddeling tussen u en de Strippers, verder voeren alle Strippers vermeld met naam en foto op deze website, op zelfstandige basis hun optredens uit. 

Betaling van de opdrachten vindt plaats contant aan de uitvoerende stripper voor of na aanvang van de show, op aangeven wat de Stripper graag wil. Of schriftelijk anders overeengekomen.

Alle modellen vermeld met foto's en of naam en gegevens op deze website, hebben Estherbx voor het gebruik hiervan toestemming verleend.

Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke goedkeuring en toestemming van Estherbx deze foto's en of naam en gegevens te gebruiken voor publicatie.